sunnuntai 15. helmikuuta 2015

21. Tallinvaihto

Moi! Ajattelin nytten kertoa teille aika ison uutisen. Vaihdamme Aran ja Kastellon kanssa tallia. :( Aramis ja Kastello valitettavasti joutuvat erilleen, koska tallilla, jonne halusimme ponit, ov vain yksi vapaa tallipaikka. Kastello siirtyy takaisin edelliselle tallille, Stall Rönnkullaan ja Aramis meidän lähellemme, Nykullaan. Syy muuttoon on se, että Susannen talli on meistä niin pitkällä, että matkoihin menee yhteensä melkein tunti.. 

 Ajattelin nytten kertoa joitain asioita nykullasta. Talli on siis neljäntoista hevosen yksityistalli neljän kilometrin päässä meiltä. Tallissa on kaksi puolta. Isompi, jossa on kymmenen karsinaa ja pienempi, jossa on neljä karsinaa. Aramis saa paikan pienemmältä puolelta. Tallissa on kaksi rehuhuonetta ja kaksi satulahuonetta. Tallissa on myöskin vesikarsina, joka voi aluksi olla hieman pelottava, koska se on pyöreä ja korkea sekä ns. erillään tallista, eli toisin sanoen sinne mennään ulkokautta. 

 Tallissa on paljon tarhoja ja ponit saavat olla koko päivän tarhassa. Heinätkin jaetaan viisi kertaa päivässä, mikä on ihan parasta hevosen mahalle. 
Kesällä hevoset ovat puoli päivää isoilla laitumilla.

 Siellä on myös maneesi ja ulkokenttä. Maneesi on 47x22m ja ulkokenttä on aika saman kokoinen kuin troijatalleilla.


Ei nytten tule muuta asiaa mieleen kuin se, että mitä haluatte meidän tekevän blogimme suhteen? 


❤️:Sara (ja Susanne)

9 kommenttia:

  1. Jatkakaa blogia! ♥_♥

    VastaaPoista
  2. Poistakaa blogi, alota taas omassa blogissa sara :) täs ei oo mitää järkee susanne ei postaa ikinä ja sä postaat koko aja, mielummi postaat omassa blogissa.

    VastaaPoista
  3. Samaa mieltä eli jatka Sara kassuarajasarablogia ja Susanne voi jatkaa omaansa,jos on intoa. Tähän ei ole kauheesti näyttäny olevan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei:) Katotaan jos saan nyt blogin ulkoasun kivaksi ja pikkuhiljaa:D

      Poista
  4. Mun tulee niiiin kova ikävävä teitä ku lähette (etenkin kassua)....:'( mut jos voisin joskus tulla kattoo kassua sinne stall rönkullaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyl sä voit, kerro vaa eka kuka oot:) Kassuki jää varmasti ikävöimään kaikkia ihailijoitaan❤️

      Poista
  5. Tuli vaan mieleen, että otatteko kassulle vuokraajia ajattelin vaan kun, oon tässä vähän etsiskellyt:D

    VastaaPoista
  6. Ei, sillä on jo kaksi parasta mahdollista:)

    VastaaPoista